September, drukke maand!

In 2021 sloegen we de zomer helaas  over, en nu het september is, is de herfst echt in zicht! Deze maand is jaarlijks een drukke maand: de scholen starten weer, de kermis komt aan, de studenten keren terug en dit jaar komt daar ook nog eens het WK Wielrennen bij !

Naar jaarlijkse gewoonte schroeven wij ook stilaan onze openingsuren terug: tijdens de kermis zijn we open van dinsdag tot zaterdag, van 12 tot 20u, en op zondag van 14 tot 20u. Na de kermis schakelen we dan terug naar van woensdag tot zondag, van 12 tot 18u. Of we open zijn tijdens het WK Wielrennen, is afhankelijk van welke regeling Stad Leuven zal voorzien voor de lokale handelaars. Je kan de laatste updates steeds volgen op onze FB pagina! 

We zijn bovendien ook begonnen aan onze laatste maand. Zoals jullie misschien al lazen, hebben we beslist andere horizonten te verkennen. Wij scheppen onze laatste ijsjes op zondag 3 oktober 2021. Maar niet getreurd, het Decadenza verhaal stopt daar niet: we trachten een goede overnemer te vinden die ons concept wilt verder zetten! 

In september bollen we dus langzaam uit: dit wil ook zeggen dat onze voorraad wat beperkter wordt en ons vast assortiment wat meer zal variĆ«ren. Jullie zullen ook merken dat er items verdwijnen op de webshop omdat wij deze niet meer zullen bijmaken. Uiteraard kunnen jullie nog steeds de op de webshop beschikbare smaken bestellen. Bij bestelling van minimum 2 liters schepijs, doen we je een potje topping cadeau (zolang de voorraad strekt). Voor andere vragen of opmerkingen, kunnen jullie ons bereiken via het contactformulier. 

Wij hopen nog op een beetje nazomer, zodat we jullie nog wat decadent kunnen verwennen ! :)


 


September, drukke maand!

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x