Carpe Diem

5 mei 2021

Zoals elk jaar bewegen onze openingsuren wat mee met de seizoenen en het bijhorende weer. Mei betekent voor ons meestal mooi weer, terrasjesweer (?), buitenzit-weer; en dus blijven we wat langer open. In de loop van de maand mei verschuift ons sluitingsuur van 18u naar 21u. We houden je op de hoogte via Facebook!

Verder vieren we in mei ook verschillende feestdagen: ook dan zijn we open! Zit er toch eens een minder-goed-weer-dag tussen, dan kondigen we dit steeds aan op onze facebook pagina. Hou onze pagina dus in de gaten ;) 

De belangrijkste feestdag deze maand is uiteraard moederdag; en bij Decadenza zorgen we dan voor iets lekkers: via onze webshop kan je een "Coupe Mamma Mia" bestellen! Delicate vanille gelato in combinatie met verse lokale aardbeien, met bijhorende toppings om la mamma eens goed te verwennen.  

Bovendien doen we er nog iets extra bovenop: bij aankoop van een halve liter ijs, krijg je er van ons een pakje waaiertjes of sigaartjes bij! Deze actie is geldig bij bestelling via de webshop en dit tot en met zondag 9 mei. 

We zijn immens blij dat onze horeca collega's terug van de partij zijn, en gaan met iedereen graag een zonnig en veilig weekend tegemoet: Carpe diem!


Carpe Diem

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x