Buongiorno !

20 april 2021

We werkten tijdens de winterpauze aan een nieuw concept, gekoppeld aan een webshop. Vanaf nu kan je dus snel en veilig online ons ijs bestellen om af te komen halen, zoals het een in-uw-kot-zitter betaamt. Nee, scusa, leveren doen we niet meer: daar kruipt veel tijd in, en die hebben we helaas te kort! In ons assortiment vind je een hele reeks vaste smaken terug, smaken die er dagelijks zijn. Daarnaast wisselen we de overgebleven plaatsen in de toog wekelijks af. Deze week staan lemon cake en frangipane op het programma! 


Online kan je dus ook makkelijk checken welke smaken er momenteel beschikbaar zijn. Staat jouw favoriet er niet tussen? Doe een suggestie via het contactformulier. Dan halen wij alles in huis om van jouw favoriet de weekspecial te maken! Naast schepijs, fruitpop, frisco’s, sandwiches en ijstaarten; kan je ook onze coins aankopen om cadeau te doen. Aan jezelf. Of toch maar aan de jarige die geen feest mag geven. We vulden de shop nog verder aan met alle benodigdheden voor een coupe maison: spikkels, nootjes, koekjes, … Ook onze moederdag box staat reeds online: even klikken en het is geregeld ;)


En niet alleen ons aanbod breidt uit… Vanaf morgen kan je ook een decadent ijsje gaan afhalen bij onze collega’s van Gusto &  Pìu in Leefdaal. Zij staan reeds bekend om hun lekkere afhaalmaaltijden en hun gezellige winkel waar je Italiaanse delicatessen kan kopen. Wij wensen Debbie en Alfredo veel succes, en vooral mooi weer!  


Buongiorno  !

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x